In deze nieuwsbrief van het programma Integraal Riviermanagement vind je nieuws over de voortgang van het te ontwikkelen Programma onder de Omgevingswet en de weg daarnaartoe. Je ontvangt uitnodigingen om mee te bouwen. Achtergrondinformatie en verhalen uit de praktijk geven extra kleur aan ons bouwproces.
 
 

Bouwdagen brengen Integraal Riviermanagement verder


Het programma Integraal Riviermanagement (IRM) heeft een effectieve vorm gevonden om in coronatijd samen te bouwen aan de toekomst van ons rivierengebied. Afgelopen november bezochten circa 300 vertegenwoordigers van overheden, maatschappelijke organisaties en andere belangenvertegenwoordigers digitaal de allereerste Bouwdagen IRM. We ontvingen vele positieve reacties. Op deze manier samen bouwen smaakt zeker naar meer! Maar eerst blikken we terug. Lees meer.

 
 

Een blik vooruit


In dit artikel kijken we vooruit naar 2021. Wat zijn op hoofdlijnen onze plannen en waarover gaan we de komende tijd met elkaar in gesprek. Lees meer.

 
 

Fijne feestdagen!


Het programmateam van IRM wenst je hele fijne feestdagen toe en een mooie start van 2021. In goede gezondheid. We kijken ernaar uit om volgend jaar weer samen te gaan bouwen aan de toekomst van ons rivierengebied.

Eerst gaan wij genieten van twee weken vakantie. Het programmabureau is daarom gesloten van 18 december tot en met 3 januari. Vanaf 4 januari zijn we weer bereikbaar en beantwoorden we eventuele e-mails.

 
 


[Disclaimer]
Je ontvangt deze mailing omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen binnen IRM of omdat je direct betrokken bent bij of een relatie bent van de Deltaprogramma’s Maas en/of Rijn. Wil je geen mails meer ontvangen over IRM, meld je dan af.
 

 
Aanmelden
Afmelden
Uw profiel wijzigen